fredag 20 juni 2008

Internet igen

Det var inte meningen att låta alla få vänta med spänning på mitt stora avslöjande (och vid det här laget vet väl de flesta redan om det) men internet har inte fungerat på flera dagar. Eftersom jag har semester och känner att jag har all tid i världen för bloggen nu så har det varit en aning frustrerande. Idag är det midsommarafton och jag ska iväg till Vejbystrand i eftermiddag. Har en hel del att fixa innan dess så det här får bli en snabblogg trots att jag skulle vilja skriva mycket mer ingående om... mitt nya jobb!!!

Förra veckan var en ganska jobbig vecka, det var extremt mycket på jobbet och jag skulle säga upp mig, vilket gjorde att jag inte mådde jättebra på jobbet. Att säga upp sig var förmodligen något av det svåraste jag gjort i hela mitt liv, men som tur är så har jag en chef som är bäst och som tog det jättebra.

Så vad ska jag nu jobba med? Titeln är HR Payroll Specialist på Hilti Svenska AB. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det nya jobbet och det kommer jag göra, men det finns inte tid idag. Jobbet är precis vad jag vill syssla med och mina blivande arbetskamrater är jättetrevliga.

Nu ska jag fortsätta måla mina skåpsluckor, håller på att fixa i köket och det är kaos i min lägenhet för tillfället, ska bli skönt att komma iväg.

Glad midsommar på er allihop!

Inga kommentarer: